• Szűts Marcell

Mi a probléma?


Gyere, olvass egy kicsit, valószínűleg úgyis van időd a mostani körülmények között! Ha úgy érzed még sincs, akkor ez esetben rád fér a szünet!

Tudom, helyzet van, sokan nyugodtak, mások aggódnak, de abban biztos vagyok, hogy senkit nem hagy hidegen amiben most benne vagyunk. Hogy mire jó ez az időszak? Sok mindenre tudod használni! Van, aki elkezd odafigyelni magára és életmódot vált, mások kinyitják életük első könyvét, mert elment a net és a kábeltv, vagy épp edzenek, hiszen most úgysem kell rohanni és minden mozdulatot lehet tökéletesíteni..., sokan pedig dolgoznak rendületlenül, te viszont épp ezt olvasod, így ha már "találkoztunk" javaslok neked én is egy programot! Figyeld meg önmagad! Nevezheted meditációnak, ücsörgésnek, befelé fordulásnak, lelkizésnek, ahogy akarod, viszont tedd meg, hogy a gondolataidat magadra irányítod. Kérdezz magadtól! Mi az, amin változtatni szeretnél? Mik a jó és rossz dolgok az életedben? Mi okoz fájdalmat? Az én szakterületemet főleg ez utóbbi érinti. Tudtad, hogy a test különböző pontjain jelentkező fájdalmak oka lehet lelki eredetű is? Azt gondolod ez spirituális maszlag? Tévedsz barátom! De nézzük meg kicsit közelebbről! Reggel rohansz, kijössz a lakásból és azt látod a galambok nyomot hagytak a frissen mosott autódon....vagy bevásároltál a boltban és hazafelé a lépcsőn cipelve a cekkert, az leszakad, a cuccok szét-, te pedig begurulsz! Előfordul igaz? De lehet, hogy csak a házinéni néz rád csúnyán mert összemászkálod a frissen felmosott lépcsőházat? Mindegyikünknek más az ingerküszöbe, viszont ezek az apró feszültségek hatnak rád, a lelkedre, a testedre, az izmaid befeszülnek, valami hirtelen belekontárkodik a tökéletességbe és ez a nap folyamán csak romlani fog. Beszállsz reggel a mókuskerékbe és ha nem tudsz kiugrani, estére totál zakkant leszel, fejfájás gyötör, idegesség, leversz mindent, kiabálsz a pároddal a gyerekkel és azt érzed, hogy a te és a környezeted biztonsága érdekében is jobb lenne ha magadra zárnád az ajtót!Ezt kerüld el! Könnyű mondani ugye? Elárulom a titkot! Tanulj meg relaxálni, lazítani!
A masszázs segíti a testedben, izmaidban keletkező feszültségek oldását, közben pedig csak feküdnöd kell teljes nyugalomban, biztonságban. Minden gondolatodat elengedheted, nem kell arra figyelni, hogy kifut a leves, vagy felhív a főnököd! Csak vagy, nem csinálsz semmit...a lelki feszültség elszáll, a testi feszültséget az izmaidban közben én oldom. Leteheted, elengedheted a nap minden stresszét, hidd el, új erőre kapsz, vidáman kiegyensúlyozottan mehetsz haza a családhoz, folytathatod vagy éppen kezdhetsz bele a munkába, telhet tovább a napod ahogy neked jólesik! Jól hangzik ugye? A következő alkalommal megvitatjuk, hogy mikor van neked időd erre! :) Találunk rá, ne aggódj! :)


Addig is jó elmélyülést és jó egészséget kívánok neked!