Rólam

Line separator

Sok sok évvel ezelőtt született meg bennem a gondolat, hogy masszőr legyek. A sport mellett jólesett egyszer-egyszer egy kis „nyomkodás” a fáradt izmoknak, majd hamar világossá vált, hogy a masszázs nem csak a sport egy hasznos kiegészítője, hanem a mindennapi munka esetleges káros hatásainak megelőzésére, vagy relaxációhoz is remek eszköz, ha kell, pihentet, ha kell, felfrissít.

 

Elgondolkodtam, hogyan is kellene többet adni, kezelni a testet, a fáradt izmokat, de ezzel egy időben figyelni a lélekre is, hiszen a testi tünetek sokszor lelki problémák kivetülései lehetnek.

Masszőrként célom, hogy segítsek megelőzni a testi és lelki ártalmakat, káros hatásokat, amiket a stressz, a hétköznapi mókuskerék okoz. Ne várd meg, amíg padlóra kerülsz!

Gyere el hozzám, szánj egy kis időt magadra, hogy a masszázs után erővel, energiával telve, akár új gondolatokkal, látásmóddal folytasd a napodat.

Filozófiám

Line separator

A legtöbben elfelejtjük, hogy csak egy életünk van. Nem figyelünk magunkra, a környezetünkre, családunkra, barátainkra! Nem éljük meg a pillanatokat!

Rohanunk, dolgozunk éjt nappallá téve, megállás nélkül. Addig tesszük ezt, amíg a szervezetünk megálljt fog parancsolni, de akkor már lehet, hogy késő lesz!

Ne várd meg ezt a percet!

Tudom, miről beszélek! Átél(t)em én is a napi rutint, rohanást, stresszt, a káros hatásokat. Rájöttem, időt kell szánni az elvonulásra, magadra, amikor ki tudsz kapcsolni, össze tudod szedni a gondolataidat, hogy új lendületet kapj, pozitívabb és sikeresebb legyél.

Mi hozza el mindezt? A nyugalom, a csend, hogy ne kelljen gondolkoznod, megfelelned, egy dolgot kelljen csak tenned: kikapcsolni!

MasszázsZug